One man's sunset is another man’s dawn.

Såå slitet att vakna imorse, måndagar måste va den vidrigaste dagen på hela veckan utan tvivel.
Helgen spenderades med några favoriter och var alldeles peerfekt, Inte för mycket av det goda men absolut iiiinte för lite heller, hehehe:)
Nu ska jag ringa och boka tid hos tandis till heela familjen sen blir det en runda till gymmet för att kicka igång den här sega veckan!


 


All the water could never sink a ship unless it gets inside. Likewise, all the pressures of life can never hurt you unless you let it in.

Va uppe med tuppen idag och har antagligen tvättat allt som går att tvätta. Mattor, täcken, gardiner, kläder, ruuuubbet. Fortsatte med att skura varje vrå i lägenheten när jag ändå va igång och det var såååå värt det. Nu sitter jag här laid back i en lägenhet som luktar softlan och allt är skinande rent!
Vi hade planer på att dra till grönan och kolla på ziggy marley men sparar krafterna till imorgon istället då det blir drinkkväll med brudarna. Istället kommer soulie alldeles strax hit med krubb & godis. Fredagsmys is the shiiet.

Tidigare va jag nere och hämtade ut en av adidaströjorna jag beställt till mitt hjärta, hohoho jag måste va världens snällaste flickvän! Tyckte att både jag & Milowski fått så mycket kläder på sista tiden så ville va lika snäll tillbaka, hihi;)

  


RSS 2.0