According to my parents, I'm a potential serial killer.

Död uppdatering men nu är jag tillbaka:) Datorn har inte riktigt varit sig lik efter att Milo gick loss på den och just nu är det bara en tidsfråga innan jag får ett bryt på den och kastar den åt helvete, haha!
Helgen var lugn & skön, precis vad jag behövde när min pollenallergi snabbt byttes ut mot bihåleinflamation.
Men nu mår jag bättre och eftersom att dagis håller stängt idag och det är väärsta solen ute så ska jag och lilleman alldeles strax ta en prommis till vällingby på några ärenden sen såååklart till lekparken :)

Laaater!




I listen to his heart beat because it plays my favorite song.

Heelt slut som artist är vad jag är. Pollen döödar mig!! Stackars mina älsklingar som möttes av en syn de sent kommer glömma imorse. Mina ögon var uppsvullna & knallröda och min röst lät bara som en hes zombieväsning hahaha. Det är så konstigt, min pollenallergi har olika styrkor varje vår, ena året lyckas jag klia bort mina hornhinnor medans nästa år så rinner det lite i ögonen bara.

Nu ska jag försöka hitta ork att röja lite här hemma innan det är dags för nästa möte, men först mååste jag gama i mig resterna av blåbärspajen jag gjorde igår, lätt mitt nya beroende:)
 Sitter även och ska beställa hem teoriböcker, nu jävlar är det dags. Det känns lite patetiskt att ta en taxi hem när jag storhandlat haha.



En dagens, tyvärr fick jag inte med min aaanzikt men kanske lika bra en dag som denna:P


Blame is just a lazy person's way of making sense of chaos.

Det krävdes fem alarm som ringde var tredje minut i nästan en timme för att få liv i mig och Milo imorse. Inte så konstigt när han var uppe och raceade till elva igår kväll. När jag väl fick honom i säng skulle vi kolla på film och som vanligt slutade det med att ojsan hoppsan så var klockan helt plötsligt 2 och då slog paniken in att jag knappt skulle få sova något och då kunde jag ännu mindre somna, haha stora problem.

Nu ska jag svepa en kaffe och göra något vettigt istället för att sitta här och ruttna..typ promenera till coop och handla så mycket som jag orkar bära hem. Måste haffa krukor till mina tomatträd också som börjar bli sååå stora, mina bebisaar<3


If people love you or hate you, you know you're still on their mind.



Don't be a woman who needs a man, be a woman a man needs.

Seeeg dag, men det blir vad man gör det till :)
Lördagasmornar har blivit en favorit, inga jobb, inget dagis, inga måsten. Bara ligga och dra sig i sängen och sen gå upp och fixa en tuung frukost. Annars blir det mest..här e din macka, här e din, jalla ääääääät snabbt de e stress!!! :P
Vet egentligen inte alls vad ja gjort idag, bara latat mig och tagit en promenad med Sarah.
Ska alldeles strax krypa ner i soffan med my love & kolla på film, äta godis, nötter, jordgubbar o färsk annanas som jag envisas med att proppa i mig trots att jag egentligen inte tål det, haha.

soo looong


Real men never stop trying to show a girl how much she means to him, even after he's got her.



Kände mig rund som en boll när jag gick och la mig igår, åt antagligen för en hel familj haha. Till middag blev det biffar med timjan o fetaost i, ris och ajvarsås. Kände mig inte helt tillfredställd av bara det utan började baka morotscupcakes & kladdkakemuffins med hallon o choklad i...
Beach 2011? Folk är alldeles för seriöösa med sin deffning. Njuuuuuut ba! ;)


Baby i'm hooked on you



Smhi borde hängas allihopa. Var är mina soliga 20 grader?!
Hela dagens planer blev körda i botten av det här vidriga vädret. Antar att det bara är att dra på sig gummistövlarna och gå till solariet och njuta av värmen istället:)


I'm trippin' and I could not get over, I feel lucky like a four leaf clover


Jennifer lopez ft. Lil wayne - I'm into you

God underbara morgon! Nu när tvätten är vikt, frukosten undanplockad och mina män ivägskickade så börjar min morgon:) Förhoppningsvis blir det ännu varmare snart så jag kan sätta mig på balkongen och steka en stund. Snaaart ska vi sätta upp insynsskydd och hänga upp alla blommor så då kan jag sitta där i min lilla djungel, dricka islatte & pyssla om mina tomatträd heeela dagarna, haha!



Jag har sagt det tidigare och håller fortfarande fast i det, Milosh kommer bli en peerfect hemmafru. Han älskar att dammsuga, tvätta & på senaste tiden har han börjat insistera på att få va med när jag lagar middag.
Igår lagade vi potatisgratäng med kycklingfilé fyllda med grekisk färskost o örter. Idag har jag inte hunnit tänka ut något men det lutar mot lax. Grillad lax, måste måste mååste köpa en grilljävel.


Fall seven times, stand up eight.

Vi kom precis hem från bvc där Milo fick sin spruta och blev undersökt. Att hålla fast en fjorton kilos arg unge som inte vill ha någon spruta var inte det lättaste och det är antagligen inte lång tid kvar innan jag inte har en chans mot honom, haha:)

De senaste dagarna har varit rätt lugna, lillen va hos mormor ett dygn så det blev en låång välbehövd sovmorgon igår! När mami kom förbi och lämnade tillbaka honom igår så hade hon med sig ett stort paket och där i låg en sprillans barnvagn. Helt sjukt, bara några dagar innan hade jag och elskling kollat efter en ny vagn och det stod mellan den vi fick och en annan. Min mami känner mig braaaa med andra ord:)
Nu ska vi äta lunch sen rullar vi mot stan för ett annat läkarbesök & en fikadejt..Pussssss



It’s true we don’t know what we’ve got until its gone, but we don’t know what we’ve been missing until it arrives.

Tio minuter av tårar, jag är heelt uttorkad. Haha blödig? Yes siiir.


Never ever let your memories become greater than your dreams.

Jooobbig morgon. Förstår inte hur jag kan vara så trött? Kanske för att jag fick flipp och började baka bröd och göra pannkakor igår kväll? Var på vippen att fortsätta med vaniljbullar också innan jag insåg att jag skulle få hålla på halva natten, haha.
Låg och latade mig i sängen imorse medans mina G's gick till dagis men sen var det bara att rulla upp för att äta frulle och lägga på ett ansiikt innan jag o baby skulle åka iväg. Efter vårat lilla äventyr runt i stan så åkte jag tillbaka till orten och åt lunch med Sarah. Kafferep i vanlig ordning efteråt på balkongen med de goodaste kakorna ever, jag är totalt fast som den sanna chokladsuckern jag är! Marabou lyckades veeerkligen med sina cookies:)

There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.



Man vänjer sig snabbt märker jag. Numera blir jag sjukt rastlös av att vara alldeles ensam hemma. Lallar runt, dricker kaffe, solar på balkongen, räknar timmarna tills mina älsklingar är hemma.
Meeeen..jag vet också att ikväll när det är fullt ös här igen så kommer jag bara lääängta tills jag får min egentid igen. Hahaha


Dealing with backstabbers, there was one thing I learned. They're only powerful when you got your back turned.

Var precis och lämnade av lillen på dagis, helt orutinerad. Jag har mest skött hämtningen de senaste veckorna och var minst sagt tröööttt när Milosh började äta mitt anziiikt i ett försök att få mig att vakna, haha!
Frågan är vad jag ska sysselsätta mig med idag? Männen i mitt liv är på jobbet o dagis, jag är ledig o lägenheten är städad. Det ser ut att bli lika bra väder även idag så det lutar mot att jag bara kommer att koncentrera mig på brännan:)



kinderna fullproppade med banan, sooom vanligt. Kul att jag lever med äggmannen & bananpojken. Hahaha


The love of a family is life's greatest blessing.

Helt sjukt skönt med suuuleeen! Spelar lixom ingen roll om livet inte är en dans på rosor, allt känns helt underbart i det här vädret!
Igår va Martina & Hussein här och såklart min lilla boyfriend Atos:) Vi gick och åt på en uteservering och avslutade det med vaniljmunkar o kaffe på balkongen.
Idag blev det mest fix här hemma & sen en sväng till vällingby för några ärenden & en glass i solen.

Nu ska jag pussa min lilla bebis godnatt & äta en sen middag med my loove:)
Poooss

 

Langar blicken på en guzz som va adjaaaib, hähähä


Kisses are like tears, the only real ones are the ones you can't hold back.



Fick en finfin blombukett igår, alldeles lagom till att jag städat klart. Som pricken över i:et:)
Dagen har spenderats på balkongen med Sarah, islatte & solning, helt underbart. Nu känner man verkligen att sommaren är här. Nu ska vi klä på oss för att sen valfärda bort till åkermyntan & deras tuunga pizzor!

Later<3


You don't like me? Why don't you take a seat next to the rest of the bitches waiting for me to give a fuck.

Drog en sköön sovmorgon till tio idag. Det gåår bara inte att vakna upp på ett dåligt humör till skrattet från min lilla älskling & solen skinandes till max:)
Var sjukt hungrig när jag vaknade och trallade ner till ica för frulle och hamnade som vanligt i matkoma efter. Är så ovan vid att äta frukost så min kropp deckar direkt efter, hehe.
Nu ska jag städa & tvätta tills det skiner här hemma, det är ett jävla mysterium hur det blir stökigt här hemma när jag går och städar varje dag? Måste kanske lära grisarna att smutsiga kläder inte har egna ben att gå till tvättkorgen med? hahahaa


My love is like an open sea.

Jobbade halvdag idag medans Milosh var hemma med baba. Stackarn håller på och får sina baktänder i dundrande fart och har haft feber hela natten:/
Sen mötte jag upp mina älsklingar i stan, handlade hem mat och tajmade sååklart rusningstrafiken. Haatar att sitta ihoptryckt på tunnelbanan med massa människor, speciellt när vissa inte vet vad hygien innebär...
Men Milo äälskar det & vill prata med alla tjejer, idag lyckades han dessutom få in ett tjuvnyp på någon stackars tjejs roompa. Va ska det bli av denna gosse måntro? hehehe

Nu ska jag fixa middagen, idag blir det oxfilépasta med champinjoner & soltorkade tomater:) Sarah kommer också förbi lagom till middagsdags, som vanligt haha min älskade ungkarl<3



Milo & kusin Hugo :D


I love it how we're chilling over conversation, I'm dealin' with this feeling of infatuation

 


Love doesn't make things easier, just worth it.

Minns inte senaste gången jag kunde sova till halv två på dagen. Lite ångest att sova bort halva dagen men det passade alldeles utmärkt med min hääärliga huvudvärk:P
Nu blir det en snabb kaffe, sen hämta upp min lilla gris på dagis & vidare mot vällingby med Sarah. Måste gå några tråkiga ärenden och köpa ett par kostymbyxor till konferanserna jag kommer att jobba på de närmaste dagarna. Roligt att prova på något nytt:)

 


Any boy can break a girls heart, but it takes a real man to be able to put it back together.

Andra dagen av ledighet, såå skönt & välbehövligt att bara vaa! Gårdagen spenderades med gamning på hög nivå, massa filmero myspys. En perfekt söndag med andra ord:)

Idag kilade jag iväg till Vällingby och mötte upp Martina. Det blev massa catch up, lunch & sen hittade jag ett par jeans och ett par svarta kilklackar som jag har suktat efter ett bra tag nu, hihi:) Sen drog vi hem till Martina & Hussein och kollade in deras nya balkong. Väärsta divansoffan & jag blev grymt avis, haha här måste man sitta ihopknölade som sardiner.
Och så passade jag på att pussas med min nya pojkvän, Atos mitt hjäääärtaaa <3


 
 


RSS 2.0