whiners are never winners.



Att det är valborg idag struntar jag fullständigt i. Dagen som tidigare betydde haffla betyder nu noll. Haha att ens vara ute o festa känns bara överskattat. Jag har blivit boooring helt enkelt;)
Meen något som däremot lockar är att sitta på balkongen & ta ett glas vin med någon nära & bara njuta av solen efter en hel dags sysslor. Det här året har jag hittat min stora favorit som jag bara äälskar & som jag verkligen rekomenderar; Lord Zinclair.


Who is better to share your dreams with than the person you dream about?

Så trött som jag var imorse har jag inte varit på läänge. Baby väckte mig gång på gång o försökte locka upp mig men i samma sekund som jag försökte resa mig så somnade jag om, till sist blev jag bokstavligen uppburen hehe.

På jobbet efter ett antal koppar kaffe piggnade jag till lite men har varit helt förvirrad i huvudet hela dagen, haha vet inte huur många gånger tony bara skakade på huvudet åt mina klantningar!
Milo hängde med baba & hans vän hela dagen o hade fått en ny fin mohikanfrilla, hahaa bra att dom fixade till den efter mitt lilla försök som slutade med att stackarn såg ut som ett gatubarn:D

Ikväll ska jag bara njuta av att inte ha ett skit att göra, för en gångs skull. Underbart! Till middag blir det lasagne & till efterätt äppelpaj dränkt i vaniljsås:) 


As I laid there on his chest, listening to his heart beat, I knew at that moment that I loved him.

Goood dag!
Sjuukt dålig uppdatering på den här bloggen men det har sina orsaker. Har inte hunnit döda min tristess vid datan en enda minut just för att det inte finns någon tid att döda längre:)
Har myst med mina underbara älsklingar, jobbat & varit hos släkten. Att vardagen kunde kännas såhär häärlig trodde jag inte men det är den verkligen!

Nu ska jag ta och dricka en kaffe på balkongen o sen passa på att sätta igång med middagen medans lilleman sover, han blev såå trött efter att ha varit på promenad med baba i suuuulen haha. Sarah kommer över ikväll så ska fixa något eeextra gott:)
Puss!


The best part of the morning is knowing that someone is waiting for you to wake up.

Det senaste dygnet är bara en enda dimma av lycka. Kan inte sätta fingret på känslan, som att den sista pusselbiten är på plats. Att pusslet är helt, att jag är hel.




De baa kääärlek!


It takes millions of people to complete the world; but it only takes two to complete mine


Life is GOOD!

Fick en sköön sovmorgon idag. Började inte jobba förens elva & det var så lugnt och skönt. Folk blir så sjukt trevliga av lite ledighet och sol:)
Nu håller vi på och borra upp lite saker här hemma sen blir det storhandling & slutligen fredagsmyyys med jordgubbar i badkaret och lite hemmaspa. Det behöver jag verkligen efter denna vecka av slit hehe:)

Later!


Within you I lose myself, Without you I find myself. Wanting to be lost again.

Nuuuu, äntligen så sitter jag ner för första gången sedan jag vaknade vid sju imorse.. mina ben vääärker & massage skulle sitta fiint!
Jobbelijobbjobb först, sen vidare på kafferep hos Sarah som hämtade Milo även idag. Seeen vidare hem, middag, städa, badning, nattning jaa you name it.
Mitt gamla jag hade klagat järnet nu men jag NJUTER till fullo. Efter att ha gjort nada i 1,5 år till att ha fullt upp varje minut är underbart. Att ha rutiner, jobb & ett normalt liv är guld värt.
Imorse flög jag upp och var på ett överdrivet bra humör, haha Milo strirrade i chock och undrade säkert var zombien till mamma tagit vägen?

Haha jag är verkligen sådär vidrigt glad idag meeeeen en sak gör mig en aning bitter..
...jag hade nämligen mer än gärna velat följa med Bror & gänget till Berns o Trey songz idag:( buhuh!




Cuz in this world, anything can hurt you, they push you, then forget you and stole my history



Jennifer Hudson - I remember me


I call myself a 'domestic goddess

Jag blir bara lyckligare för var dag som går. Äntligen börjar saker & ting ruuulla! Efter regn kommer solsken:D
Jobbet flöt på lätt som en plätt hela dagen, sen mötte jag upp Sarah som hade haft Milowski en timme och tuggat lite här i orten, haha.
Har bara pussat och snuffsat på min lilla älskling sen vi kom hem, saknar han varje sekund och känner grov separationsångest nu när jag inte har alla dom där timmarna då vi bara är hemma och myser varje dag. Men tiden då vi väl har det och speciellt helgerna är uunderbara<3

Nu ska jag sätta igång med middagen. Det blir en kyckling & currypastasallad som jag åt hos Shi förut, den knäääcker! Till efterrätt blir det glass och jordgubbar på balkongen. Trots vår lilla minibalkong så älskar jag den, sol från morgon till kväll. Bäästa.

Pussss


If you truly love someone, you'll forgive the unforgivable.

Är heeelt slut efter en lång dag. Kom tillbaka till vällingby först vid sextiden och mötte upp Sarah & Milo som hade gått en shoppingrunda och ätit middag ihop. Sen åkte jag direkt hem, badade lillen och stoppade han i säng. Fyy har knappt umgåts med min lilla älskling idag:(. Känner mig fortfarande helt förvirrad och tafatt när jag åker till stan utan barnvagnen och tanken på att jag glömt han någonstans slår mig heela tiden, haha ett nervvrak!

Nu ska jag äta middag hade jag tänkt men det lutar nog åt yoghurt, en dusch och big brother. Sen måste jag decka för imorgon blir det en minst lika lång dag med jobb diiirekt efter dagislämning. Pheew, helt orutinerad på detta vanliga liv.


Doggumentary.

Jag är käär i snoop doggs nya album. Hela skivan är fullproppad med tunga samarbeten och jag kan inte ens säga en favorit för jag tror ta mig fan att alla är favoriter:)
Sköön musik & värsta vårsolen va precis vad jag behövde för att få humöret på topp.


A girl should be two things: classy and fabulous

Igår var vi i lekparken med Rana & Yasmine och hennes vän Pernilla med sin son Noah:)
Milo traskade runt, gungade, åt sand och stormtrivdes, haha lilla älskling han blir helt lycklig av suuulen.

Nu har jag städat bort efter helgens släng av lathet, fick ååångest när jag vaknade och möttes av all disk och smuts!! Att städa är terapi !:)
Nu ska jag slänga i mig en till kopp kaffe sen gå och gymma för att sen möta upp Amina i stan och styra upp mig lite efter denna låånga vidriga vinter. Det blir frans/brynfärgning & vaxning. Hej sommaaar!!<3

 

Irony is just honesty with the volume cranked up

Massagen va gryyym igår, kände mig som en människa igen och det är garanterat något jag kommer fortsätta med och varmt rekomenderar alla småbarnsmammor!!!!:)
 Efteråt åkte jag och hämtade upp lillen på dagis, mötte upp Sarah och gick till appos för fredagsmiddag. Seen blev det fredagsmys i vanlig ordning!
Idag vaknade jag av att det plingade på dörren & där stod Sarah som hade haft en tuff natt. Hahah det finns inga ord för hur otaggad jag är på krogen i dessa pensionärstider och ännu värre blir det när man ser hur dåligt folk mår, tviiiiiiiii! :D Nepp nepp, jag trivs bäst här hemma med mitt the, mina små odlingar och ekot, hehe.

Nu kom jag och Milowski nyss hem efter att ha varit på middag hemma hos Amina med Ana. Huuuur trevligt som helst och på menyn stog det fajitas & blåbärspaj = matkoma.
Är helt slut så ska rulla vidare till soffan och sen decka. Imorgon blir det picknick, har hört rykten om sommarvärme så hooopppas!! :)

Puuuuss!


The toughest thing about being a housewife is you have no place to stay home from.

Igår började det "normala" livet igen. Upp överdrivet tidigt, lämna lillen på dagis, hem svepa tre koppar kaffe för att ens kunna hålla ögonen öppna. Åka och jobba, tillbaka och hämta lillen igen, hem och städa, handla middag osv osv...ett jävla hundliv är vad det är. Men bara liiite liiite till..

Sen kom min gamla vapendragare elina hit. Det blev våfflor med jordgubbsglass, en flaska rosé, muterade jättejordgubbar och gamla minnen tills vi deckade sida vid sida, just like old times:)

Nu ska jag baka lite scones till frukost & sen åka in till stan och gå på helkroppsmassage. Jag hoppas hon kan styra upp min arma kropp någorlunda för just nu känner jag mig som en 97åring, hehe.

laaaaater.



Isn't it funny how you can still get butterflies in your stomach, even though you have known the person for years.

Dagen började seeegt med mysande i soffan till Nalle puuh & heffaklumpen som är en uuunderbar film! Och när lilla heffa snyftade efter sin mamma inuti en fälla som vidriga Kanin satt upp så började tårarna spruta. Milo gav mig en blick som sa..give me a break, sen fortsatte han mumsa på sin kanelbulle.

Lite senare på dagen så fick jag ett mycket oväntat men mycket uppskattat telefonsamtal. Så det var bara att hoppa in i duschen och bege oss mot stan. Efter mitt ärende där så passade jag på att kika in på in&finn.
Den mest fantastiska inredningsbutik ever enligt mig. Som tur va så var kontokortet hemma(!!).
Men fick med mig en ödla till hallen och två ljuslyktor till sovrummet iallafall:)



Nu ska jag ta itu med ett diskberg lika stort som mount everst.

Muaaah!


It's better to be pissed off then pissed on.

Det finns en läskig kvinna som kallar sig Andrea som gång på gång terroriserar mig, minst sagt. Hon vill till varje pris veta var jag bor och hon ger inte upp. Jag raderar panikslaget minst fem mail i veckan men hon fortsätter ihärdigt att locka mig med saker, att en "vän" till mig rekomenderat mig och att om hon bara får min adress så ska hon minnsan skicka priser till mig?

Once for all, LEAVE ME ALONE ANDREA! Min adress tar jag med mig ner i graven.


Because of you..I laugh a little harder, cry a little less, and smile a little more

Eftersom att min lilla älskling varit såå sjuk och ynklig de senaste dagarna så kände jag att jag ville göra något lite extra för honom nu när han mår bättre igen. Jag behövde inte klura speciellt länge innan jag kom på hur, stooora mumsiga kanelbullar!
Jag har aldrig sett någon så lycklig som Milo med en kanelbulle i handen. Och eftersom att det inte händer särskilt ofta att han får det så kan jag bara tänka mig hans min imorgonbitti då vi slår oss ner vid matbordet för frukost.
Istället för nån tråkig gröt så kommer mami med en stor nybakad kanelbulle och ett glas mjölk. Ååååh mitt lilla hjärtegull, jag vet precis hur han kommer se ut. Han kommer börja sprattla med benen, slå med sina små händer i bordet och med det största leende och den söötaste smilegropen kommer han utropa naaaam naaam naaam!
Maamis lilla sööötis<3




Gooodnatt gott folk!
 


I definitely believe in plastic surgery. I don't want to be an old hag. There's no fun in that.

Dagens middag blev, ja vad blev det egentligen? En pastasallad utan sallad.
Väl inne på ica blev det totalt tomt i skallen, precis som vanligt och på min lilla inköpslista stod det bara; bananer, kaffe, sojamjölk. Varför måste jag envisas med att alltid skriva ned det jag ALLTID köper och som jag per automatik tar ändå?

Kände efter vad min mun & mage var sugen på och vips hade jag middagen klar i mitt huvud
Pasta, kyckling, kokt ägg, avocado, fetaost & vitlök&chiliaioli, hemmagjord måste tilläggas!
Sen på med överdrivet mycket citron & örtsalt.



Nu ser jag en aning gravid ut efter att ha levt på äppelpaj, morotscupcakes & yoghurt några dagar.
Ja menar, man vill ju inte riskera att va benig på stranden! Hähähäh..


Jag, en dålig dag:)


Life is tough, but it's tougher when you're stupid

OBS! innan du börjar läsa detta : I come in peeeace  :)

För åtta år sedan var jag ung, dum & hade en stor mun. Ibland hände det att den var för stor för mitt eget bästa. Som en gång då jag och ett par vänner hade varit på ett utedisco, smygdruckit hembränt & jäger ur små falskor som någon hade baxat från päronen. Själva discot har bleknat bort ur minnet men hemgången kommer jag sent att glömma.
Jag & en vän traskade halvlulliga påväg hemmåt när en såkallad epatraktor wromade förbi full med alundabönder som tyckte att det var ballt att ropa rasistiska grejer ut genom fönstret. Jag som på den tiden hade ett stort intresse för bråk började genast glöda och skyndade mig med att ropa något ytterst olägligt om deras mammor. Bilen tvärnitade och ur den lilla epan som såg ut att rymma 1,5 person hoppade fyra galna bönder ut och deras maskot, en dunderklumpsbrud på minst 120pannor.

Detta såg jag inte alls som ett problem då, utan snarare en utmaning.
Dom stegade hotfullt emot oss brölandes som bara de inavlade kan.
Jag kände hur adrenalinet pumpade och tänkte att "det här blir roligt".
Kränkande ord började hejvilt kastas mot varandra och till sist fick jag nog och gick till attack mot en av killarna.
Med ett psykopatiskt leende och ciggaretten i handen tog jag ett steg fram och tryckte glöden i hans ansikte.
Därefter minns jag bara att mina fötter inte nuddade marken längre och helt plötsligt låg jag platt på marken med min måltavlas flickvän över mig. The dunderklump. Hon vevade förfullt ett tag mot hår och ansikte men allt jag kunde känna var att mitt knä var fuuucked up.
Efter en stund insåg dom att jag inte kunde göra så mycket mer skada och hoppade in i epan för att wrooma tilbaka till byhålan.

Jag haltade hem glad i hågen över det actionfyllda avslutet på lördagskvällen & såg fram emot att visa min krigsskada för min mor. Kanske trodde jag att hon skulle bli stolt över sin förstfödde som vägrade ta någon skit och stod upp för sig själv?
Inte vet jag men stolt var det sista hon blev & mitt knä var i samma volym som en badboll dagen efter.
Än idag har jag problem, speciellt när jag anstränger det för mycket under gympassen.
Som för någon vecka sen efter en timmes löpning, efter det var det painkillers & kryckor för ett par dagar.

Men jag höll humöret uppe och hoppade runt, både till ica, frisören & dagis.
En sak kan jag säga er, idag är jag inte lika stolt över min stora mun den kvällen..
..but, I guess I'd deserved it.


Jag då: krigslysten galning



Jag nu: biter i det sura äpplet av ungdomens idioti.





Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart






Take Me,
To another place where I’ll be
Face to face, just you and me
With no rules, just like you
I get lonely too ooh ooh
Just like you


Music is my therapy.



Jag vill bara dansa & älska livet när jag hör den här, and that's exactly what i'm doing!


A girl is a person who screams at the mouse and smiles at the wolf.

Drog en snabbis i tvättis nu på morgonen medans lilleman sov. Tvätthögen med spyor & bajs började miinst sagt lukta. När jag konkade tillbaka alla mina tvättsäckar så passerade jag ett gäng samhällstjänstare som alla glodde ögonen ur sig, för att jag är så freakin' hot idag antog jag?
När jag passerat den lilla gruppen så ropar plötsligt en man efter mig och frågar om jag vill ha hjälp att bära?
Ditt lilla smygarpervo tänkte jag men log och frågade varför jag skulle behöva hans hjälp?
Alla brast ut i ett gott skratt, på min bekostnad?!
-Nej för att du är så liten och bräcklig, det ser ut som att du kommer mosas av de där säckarna.
Jag bara log för mig själv och traskade vidare med mina 50 kg tvätt. Om han bara visste vilken komplimang han precis gett mig!

Liten & bräcklig va, de va inte igår man hörde det!


The first time I saw you, I knew it was true, that I'd love you forever, and that's what I'll do. You don't know what you do to me, you don't have a clue, you don't know what it's like to be, me looking at you



I love you! I love you! I love you!


Folly is wisdom spun too fine.


bild tagen från sarahangelica:)


Nej, jag är varken hjärndöd eller import. This is me.
Trodde google hade svar på allt? Tydligen inte, min skruv är ännu ett mysterium. Den sitter där den sitter.


An empty belly is the best cook.



Matlusten försvann lika hastigt som den kom när min älskade son började kaskadspy på heeeela köksgolvet. Välkommen magsjuka, för 543e gången nu tror ja? Keep it clean on dagis förfan.
Så någon ordentlig middag blev det inte idag heller. Istället körde jag på min lilla klassiker, huuur gott som helst, grymt mättande & väldigt nyttigt (för alla er beach2011hetsare).
Men bäst av allt, löjligt simpelt!
 En skål med lättyoghurt, fiberhavregryn, krossade linfrön, pumpakärnor, solrosfrön, banan & russin.
Goosh, hade kunnat leva på detta! För att balansera upp allt nyttigt gamade jag i mig resterna av mitt "lördagsgodis". Ja, jag är snart 22 år och äter fortfarande lördagsgodis. I min vardag finns det nämligen två heliga saker som absolut inte kan försummas; Fredagsmys & Lördagsgodis.


"Nothing temporary you know it's quite contrary. Just you and me for an eternity"



Angie Stone & Joe - More than a woman

Finns inga ord för den här låten. Tröttnar på de flesta låtarna efter ett tag men det finns vissa som fastnar i hjärtat, bland annat denna låt.

This is Passion, baby!


When I let go of what I am, I become what I might be.

Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord? Klumpig, impulsiv & väääldigt sockersöt..
Hur skulle någon annan beskriva dig med tre ord? Sarkastisk, hemmafru & väääldigt sockersöt? hehe
Hur lång är du? 163 cm
Hur mycket väger du? Målvikten är nådd, tjitjing!
Hur bor du? En mysig 2a i hässelby men flyttar till större detta år:)
När blev du senast glad över något? I fredags när jag fick ett samtal och blev befodrad utan att ens ha börjat jobba ännu, den ni! 
När blev du senast ledsen över något? När jag av misstag råkade spruta ajax istället för växnäring på mina små persiljebebisar som tack & lov överlevde!
Vad är din favoritmat? Persiskt, thai, kurdiskt, grekiskt & plankstek
Vad dricker du på krogen? Mojito & vodka redbull
Vad dricker du hemma? Kaffe på morgonen, chai på kvällen
De bästa tre sakerna i ditt liv är? min stora bebis, min lilla bebis & mig själv? :)
Vad gör du om 5 år? Då är jag färdigutbildad, jobbar, semester varje vinter och så har jag förhoppningsvis precis hittat mitt drömhus & KAN köpa det.
Vem är din förebild? I'm Oprahfierad!
Vad ska du göra nu? Ska gå och pussa min lilla gris godnatt tusen gånger bara för att han avskyr det. Sen ska jag diska, dammsuga, tappa upp ett fotbad & titta på big brother medans jag gör pedikyr & manikyr.
Hahahaha det låter som att jag planerar varje sekund av mitt liv..



Såhäär glad var jag när fina Amina kom på middag förra veckan och om ni tittar riktigt noga så ser ni mina små persiljor där bakom, hahah!


Just cause you got the monkey off your back doesn't mean the circus has left town.



Gårdagens "middag", äppelpaj gjord på fiberhavregryn/grahamsmjöl & hemmagjord vaniljsås.
En lite nyttigare paj helt enkelt men absoluut lika god!

Och den avnjöts självklart till big brother..som helt plötsligt blivit hela mitt liv?!
Var på vippen att köpa 24/7kanalen efter programmet men då vet jag hur det hade slutat;
ett ostädat hem, nerdragna persienner, disk, bortglömda tider & sena nätter.
Tog det säkra före det osäkra och nöjde mig med att kolla på gamla klipp:)


Dream, wish, make it happen.

Då kör vi! Slängde ihop en snabb header men det är långt ifrån färdigt, så ha tålamod. Jag tänkte be min vän datasnillet fixa till den senare ikväll.

Så, välkomna mina nära, kära & nya läsare också för den delen.
Det här känns lite nervöst, efter att ha knåpat på samma gamla blogg nästan varje dag sedan 2009.
Men det känns bra, som en nystart helt enkelt:)







RSS 2.0